Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (2.81 secunde)
Ortacii din Valea Jiului au realizat anul acesta un record in istoria mineritului, reusind sa incheie anul fara pierderi.
Valea Prahovei, in topul investitiilor imobiliare Potrivit unei mari companii imobiliare din Romania, un segment regional care va deveni profitabil in urmatorii ani pe piata imobiliara va fi Valea Prahovei.
Aproximativ 150 de miliarde de lei vor ajunge la Mina Lupeni in Valea Jiului, pentru introducerea unui complex mecanizat in subteran.
Guvernul va decide in primavara acestui an daca vor fi inchise activitatile din domeniul mineritului in Valea Jiului sau zona va ramane un centru de extractie de carbune, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, s-a aratat impresionat de conditiile de lucru ale minerilor din Valea Jiului, dar si de faptul ca nu s-a prea facut nimic pentru a le usura munca acestora.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Dan Marculescu, a sustinut ca s-a ajuns la aceasta situatie din cauza ca în Valea Jiului nu exista un medic legist. "Avem mare nevoie de medic legist în Valea Jiului. ... Valea Jiului este o zona cu risc din cauza specificului pe care-l are", a declarat Marculescu.
Printre locatiile studiate se afla Harsova, Drobeta Turnu Severin, Babadag, Tulcea, Murighiol (Dobrogea), Falticeni, Piatra Neamt, Bacau, Dumbrava Rosie, Ruginoasa (Moldova), Cluj, Jucu de Sus, Iernut, Simeria, Turda, Dej (Transilvania Nord, Valea Somesului), Lipova, Teius, Vintu de Jos (Transilvania Centru, Valea Muresului), Comana, Venetia, Sambata, Bogata, Talmaciu, Porumbacu de Sus (Transilvania Sud, Valea Oltului).
13 Eroilor din cartierul Valea Rosie. ... Nu stim cat din chirie este folosit la reparatii si cat trebuie sa acoperim noi", a spus un proprietar din blocul 47 din cartierul Valea Rosie.
Valea Dacilor, liber la trafic! La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. ... Cu certitudine, la 30 iunie va fi deschisa circulatia prin nodul rutier de la Valea Dacilor.
Prima competitie importanta organizata in noul complex sportiv de pe Valea Carbunarii a fost doar o incalzire pentru FOTE 2013. ... Investitie de 15 milioane de euro Complexul de schi este amplasat pe Valea Carbunarii si are patru trambuline si doua baze sportive, de biatlon si de schi fond.
este vorba despre hotelul "Valea cu Pesti", de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru. ... Conform unor surse din anturajul actritei, cei doi au ales Valea cu Pesti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875 de metri, pe malul lacului Vidraru.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Doua trecatori importante din zona Olteniei, dinspre Tara Romaneasca spre Transilvania, anume Defileul Jiului si Valea Oltului au fost blocate zile in sir de bolovani.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
google-analytics.com